recepten: Feta-paprikabeleg
15 minuten
- reacties
Ingrediënten
- 1 zoete paprika
- 1 rode ui
- olijfolie
- 200 g feta
Kruiden
- 1 chilipeper
- handvol basilicum
- handvol bieslook
- paprikapoeder
- chilipoeder zout en peper
- zout en peper
Bewaren
maximaal 1 week in de koelkast, in een goed afsluitbaar glazen potjeBereiding
Ben jij verzot op feta en op zoek naar een heerlijke spread voor op je boterham. Probeer dan deze feta paprikabeleg. Super makkelijk recept.
- 1Snijd de paprika en de rode ui in grove stukken.
- 2Verwijder het hoedje van de chilipeper en snijd hem middendoor, verwijder de zaadlijst en snijd hem in stukjes.
- 3Doe dit alles samen met de andere verse kruiden en een scheutje olijfolie in je blender.
- 4Voeg ook de feta en de droge kruiden toe.
- 5Mix alles tot een pasta.
- 6Laat de pasta enkel uren opstijven in een afgesloten glazen potje in de koelkast.