Categorieën

recepten: Feta-paprikabeleg 

Feta-paprikabeleg

Ingrediënten

  • 1 zoete paprika
  • 1 rode ui
  • olijfolie
  • 200 g feta

Kruiden

  • 1 chilipeper
  • handvol basilicum
  • handvol bieslook
  • paprikapoeder
  • chilipoeder zout en peper
  • zout en peper

Bewaren

maximaal 1 week in de koelkast, in een goed afsluitbaar glazen potje

Bereiding

Een heerlijke combinatie met het tomatenbroodje

  • 1Snijd de paprika en de rode ui in grove stukken.
  • 2Verwijder het hoedje van de chilipeper en snijd hem middendoor, verwijder de zaadlijst en snijd hem in stukjes.
  • 3Doe dit alles samen met de andere verse kruiden en een scheutje olijfolie in je blender.
  • 4Voeg ook de feta en de droge kruiden toe.
  • 5Mix alles tot een pasta.
  • 6Laat de pasta enkel uren opstijven in een afgesloten glazen potje in de koelkast.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in