Categorieën

Over Veerle

Veerle De Brabanter is al vele jaren vegetariër, is mama en foodinspirator, en combineert al jaren haar veggiekeuken met vlees en vis voor familie en vrienden. Ze runt Veerle’s kitchen, een open sfeerkeuken waar je vaak leuke workshops kan volgen samen met vrienden of familie.

Als je mij vraagt waar ik gelukkig van word, zeg ik spontaan: van samen eten… Eten heeft voor mij immers vooral een sociale en emotionele functie. Niks is zo leuk als urenlang tafelen met mensen die je graag ziet. Keuvelen, weetjes uitwisselen, herinneringen ophalen, je mening ventileren, lachen…

Kortom, een gezellig gedekte tafel is de plek bij uitstek om lief en leed te delen.Ik sta met plezier uren in de keuken om lekkere, voedzame recepten uit te proberen, aangepast aan ieders smaak. Maar zodra het tijd is om aan tafel te gaan, wil ik er absoluut zelf ook bij zijn. Tafelmomenten moet je immers samen beleven.

Veerle schreef ondertussen al 2 inspirerende kookboeken: De Flexikok. Koken vanuit het hart en met je gezond verstand. Regeltjes hanteert ze zo weinig mogelijk. Smaken combineren en verrassen, daar gaat ze voor. Niks moet, alles mag. Behalve met volle teugen genieten, zowel van het eten als van het koken!

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.