Hoe voorkom je dat pasta kleeft?
TIP 1: Gebruik voldoende water bij het koken, zodat de pasta alle ruimte heeft om te zwellen. TIP 2: Laat de pasta niet schrikken in koud water. Na het afgieten...
Hoe kan je gember langer bewaren?
Meestal gebruik je maar een klein stukje van de gemberwortel voor je hele gerecht. Wat doe je dan met de rest van de gember? Het is zonde om hem te...
Hmmmm .. water
We weten allemaal dat water drinken goed is voor ons lichaam. Maar iedereen (ook ik) heeft wel al eens moeite om "genoeg" water te drinken. Hieronder wat lekkere combinaties die...
Hoe zie je of je avocado rijp is?
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je snijdt een avocado open en die blijkt overrijp of helemaal niet rijp te zijn. Hoe herken je een rijpe avocado? Ga vooral niet...
Nog meer lekkers aan je groenten.
We gooien helaas teveel van onze lekkere groenten weg. Jammer, want er zitten vaak eetbare en lekkere stukken bij. BLOEMKOOL: de stam en de jonge malse blaadjes zijn volledig eetbaar....
“Aquafaba” een geweldige eiwitvervanger.
Ik ben ervan overtuigd dat na het lezen van dit artikel, je nooit meer je kikkererwten zal afgieten zonder het sap zorgvuldig op te vangen. Het kikkererwten sap of aquafaba,...