Categorieën

recepten: Zoete-aardappelsoep 

Zoete-aardappelsoep

Ingrediënten

  • 6 grote zoete aardappels
  • 5 grote wortelen
  • olijfolie
  • 3 liter groentebouillon
  • kokosmelk

Kruiden

  • gember (4 cm)
  • peper en zout

Bewaren

3 dagen, goed afgesloten in de koelkast

Bereiding

  • 1Schil en snijd de zoete aardappels en wortelen fijn.
  • 2Stoof ze in olijfolie met geraspte gember, peper en zout.
  • 3Doe er de groentebouillon bij en kruid met peper en zout.
  • 4Laat het geheel opkoken en pruttelen gedurende 30 minuten.
  • 5Mix de soep.
  • 6Voeg indien nodig wat extra kruiden toe en werk af met kokosmelk.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in