Ingrediënten
- 1 tomaat
- 1 bundel waterkers
- 1 granaatappel
- 200 ml Griekse yoghurt
- ½ limoen
Kruiden
- peper en zout
Bewaren
maximaal 2 dagen in de koelkast, in een goed afsluitbaar glazen potjeBereiding
HOE VERWIJDER JE DE VRUCHTJES VAN DE GRANAATAPPEL?
Kerf het hoedje van de granaatappel en verwijder het voorzichtig. Op die manier worden de compartimenten zichtbaar. Kerf ter hoogte van de zichtbare onderverdeling de granaatappel van boven naar beneden. Open voorzichtig de granaatappel en haal het harde middenstukje eruit. Buig verder open, nu kun je alle vruchtjes gemakkelijk verwijderen.
- 1Snijd de tomaat in stukjes.
- 2Doe deze samen met de waterkers, de granaatappelvruchtjes en de yoghurt in je blender.
- 3Mix alles goed.
- 4Kruid met peper en zout en een beetje limoensap.