Categorieën

recepten: Courgettespaghetti 

Courgettespaghetti

Ingrediënten

  • 2 courgettes
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 2 zoete paprika’s
  • 4 tomaten
  • handvol rucola
  • olijfolie
  • handvol zonnebloempitten
  • 200 g feta

Kruiden

  • oregano
  • peper en zout
  • paprikapoeder

Bewaren

1 tot 2 dagen, goed afgesloten in de koelkast

Combi

Visliefhebbers kunnen de feta vervangen door gebakken gamba’s of scampi! Een perfecte match.

Bereiding

Combineer deze salade met de heerlijke kruiden-kokosdressing.

  • 1Snijd de courgettes en de komkommer met een spiraalsnijder in de lengte tot spaghetti (ze kunnen uiteraard ook met de hand fijngesneden worden).
  • 2Verwijder de te zachte zaadlijst.
  • 3Snijd de ui en de zoete paprika’s in fijne ringen en snijd de tomaten in blokjes.
  • 4Voeg alle ingrediënten samen met de rucola, oregano en peper en zout.
  • 5Verhit de olijfolie in de pan en bak de zonnebloempitten.
  • 6Strooi deze over de salade.
  • 7Verkruimel de feta over de salade en strooi er wat paprikapoeder over.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in