recepten: Courgettespaghetti
20 minuten
- reacties
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 2 zoete paprika’s
- 4 tomaten
- handvol rucola
- olijfolie
- handvol zonnebloempitten
- 200 g feta
Kruiden
- oregano
- peper en zout
- paprikapoeder
Bewaren
1 tot 2 dagen, goed afgesloten in de koelkastCombi
Visliefhebbers kunnen de feta vervangen door gebakken gamba’s of scampi! Een perfecte match.Bereiding
Combineer deze salade met de heerlijke kruiden-kokosdressing.
- 1Snijd de courgettes en de komkommer met een spiraalsnijder in de lengte tot spaghetti (ze kunnen uiteraard ook met de hand fijngesneden worden).
- 2Verwijder de te zachte zaadlijst.
- 3Snijd de ui en de zoete paprika’s in fijne ringen en snijd de tomaten in blokjes.
- 4Voeg alle ingrediënten samen met de rucola, oregano en peper en zout.
- 5Verhit de olijfolie in de pan en bak de zonnebloempitten.
- 6Strooi deze over de salade.
- 7Verkruimel de feta over de salade en strooi er wat paprikapoeder over.