Categorieën

recepten: Pesto rosso 

Pesto rosso

Ingrediënten

  • 250 g zongedroogde tomaatjes op olie
  • 100 g groene en zwarte olijven
  • olijfolie
  • handvol pijnboompitten

Kruiden

  • enkele takjes rozemarijn
  • 1 à 2 knoflooktenen
  • handvol basilicum
  • zout en peper

Bewaren

maximaal 5 dagen in de koelkast, in een goed afsluitbaar glazen potje

Bereiding

Heerlijk als tapa of als spread op brood, of heel leuk om te verwerken in je warme gerechten.

  • 1Bak de pijnboompitjes goudbruin, pluk de rozemarijnblaadjes en voeg deze samen met alle andere ingrediënten in je blender en mix alles grondig door elkaar.
  • 2
  • 3
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in