Categorieën

recepten: Tomatensalade 

Tomatensalade

Ingrediënten

  • 500 g assortiment kerstomaten
  • 1 rode ui
  • 1 bos radijzen
  • 1 zoete paprika
  • 2 pompelmoezen
  • handvol gepelde pistachenoten
  • olijfolie

Kruiden

  • handvol basilicum
  • handvol munt
  • Provençaalse kruiden
  • peper en zout

Bewaren

2 dagen, goed afgesloten in de koelkast

Bereiding

TIP
Dit is een heerlijk, zomers slaatje voor bij je BBQ! Ook lekker met brood bij een kaasschotel.

  • 1Snijd de kerstomaten in tweeën, pel de ui en snijd hem in fijne ringen.
  • 2Was de radijzen en de zoete paprika en snijd alles in fijne plakjes.
  • 3Schil de pompelmoezen, snijd ze in kleine stukjes en meng de pistachenoten eronder.
  • 4Voeg alles samen in een kom.
  • 5Voeg de fijngesneden basilicum- en muntblaadjes toe, kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout en een scheutje olijfolie.
Print het recept

Nog meer recepten

2 Comments

  1. saskia

    Dag Veerle,
    Ik heb de tomatensalade gemaakt en was super lekker!!!

    Groetjes Saskia

    1. Veerle

      Hey Saskia,
      Heel blij dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor je berichtje.
      Groetjes
      Veerle

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in