recepten: Pizzawrap
20 min
- reacties
Ingrediënten
- 4 tortilla wraps
- 2 zoete paprika's
- +/- 400g tomatenpassata
- 250g champignons
- 100g gemalen kaas
- 2 bollen Mozarella
Kruiden
- spaghettikruiden of een beetje oregano
Bewaren
2 dagen, goed afgesloten in de koelkastCombi
Combineer met wat gekookte hamBereiding
Kotfood – speciaal voor studenten! Deze pizzawrap is zo snel klaar en niet eens zo ongezond.
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de wrap hierop.
- 3Doe de tomatenspassata in een mengkom en doe hier wat kruiden, peper en zout bij.
- 4Roer door elkaar en smeer elke wrap in met de bolle kant van je lepel.
- 5Snijd je zoete paprika in fijne ringen en je champignons in plakjes. Verdeel beide over de tomatenpassata.
- 6Werk af met wat gemalen kaas en plakjes Mozarella. Bestrooi met wat spaghettikruiden of wat oregano.
- 7Zet de wraps zo'n 8 minuten in de oven. Zodra de kaas gesmolten is en de randjes krokant zijn is hij klaar.