Categorieën

recepten: Pizzawrap 

Pizzawrap

Ingrediënten

  • 4 tortilla wraps
  • 2 zoete paprika's
  • +/- 400g tomatenpassata
  • 250g champignons
  • 100g gemalen kaas
  • 2 bollen Mozarella

Kruiden

  • spaghettikruiden of een beetje oregano

Bewaren

2 dagen, goed afgesloten in de koelkast

Combi

Combineer met wat gekookte ham

Bereiding

Kotfood – speciaal voor studenten! Deze pizzawrap is zo snel klaar en niet eens zo ongezond.

  • 1Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de wrap hierop.
  • 3Doe de tomatenspassata in een mengkom en doe hier wat kruiden, peper en zout bij.
  • 4Roer door elkaar en smeer elke wrap in met de bolle kant van je lepel.
  • 5Snijd je zoete paprika in fijne ringen en je champignons in plakjes. Verdeel beide over de tomatenpassata.
  • 6Werk af met wat gemalen kaas en plakjes Mozarella. Bestrooi met wat spaghettikruiden of wat oregano.
  • 7Zet de wraps zo'n 8 minuten in de oven. Zodra de kaas gesmolten is en de randjes krokant zijn is hij klaar.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in