Categorieën

recepten: Muntpesto 

Muntpesto

Ingrediënten

  • 100 g spinazie
  • handvol verse rucola (50 g)
  • handvol amandelen
  • ½ limoen
  • olijfolie

Kruiden

  • handvol verse munt
  • handvol bieslook
  • zout en peper

Bewaren

maximaal 5 dagen in de koelkast, in een goed afsluitbaar glazen potje

Combi

Je kunt ook gerust wat Parmezaanse kaas toevoegen aan je pesto.

Bereiding

Heerlijk als tapa of als spread bij brood. Of roerbak de pesto onder je pasta.

  • 1Voeg de spinazie, rucola, amandelen, munt en het bieslook samen met het sap van een halve limoen.
  • 2 Doe er zout en peper en voldoende olie bij en mix alles grondig in je blender.
Print het recept

Nog meer recepten

Een reactie achterlaten

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in