recepten: Chocopops snack
- reacties
Ingrediënten
- 150 à 200g pure chocolade
- 100g gepofte (bruine) rijst
Bewaren
Bewaar deze in je koelkast in huishoudfolie.Bereiding
Gepofte rijst kan je in supermarkten of in biowinkels terugvinden.
- 1Smelt je chocolade .
- 2Laat even afkoelen.
- 3Voeg je gepofte rijst zachtjes onder je chocolade.
- 4Meng alles goed onder elkaar.
- 5Bekleed je bakplaat of een grote schotel met een laagje huishoudfolie.
- 6Leg de chocopops op de folie.
- 7Leg een nieuw laagje huishoudfolie op de pops en wrijf alles met je hand gelijkmatig open.
- 8Laat alles enkele uren afkoelen in de koelkast.
- 9Wil je het sneller klaar, vries het dan een 20 tal minuutjes in.
- 10Verwijder de folie en verdeel in stukken.