Categorieën

recepten: Bloemkoolpopcorn 

Bloemkoolpopcorn

Ingrediënten

  • ½ bloemkool
  • olijfolie
  • Parmezaanse kaas

Kruiden

  • rozemarijn
  • paprikapoeder
  • zout

Bewaren

maximaal 2 dagen in de koelkast

Bereiding

  • 1Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2Snijd de bloemkool in kleine roosjes en doe ze in een kom.
  • 3Versnipper de rozemarijn over de bloemkool en voeg ook olie, zout en paprikapoeder toe
  • 4Meng goed.
  • 5Leg de bloemkool op een bakplaat en bestrooi hem met de Parmezaanse kaas.
  • 6Bak 20 minuten tot de bloemkoolroosjes goudbruin zijn.
  • 7 Draai ze geregeld eens om.
  • 8Laat afkoelen en serveer.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in