Categorieën

recepten: Bananenkoekjes 

Bananenkoekjes

Ingrediënten

  • 100 g quinoa
  • 20 g pure chocolade
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 150 g havermoutvlokken
  • 1 theelepel bakpoeder

Bewaren

maximaal 3 dagen, in een koekjestrommel

Bereiding

  • 1Verwarm de oven voor op 200 °C
  • 2Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking.
  • 3Rasp de chocolade in schilfers.
  • 4Plet de banaan en voeg er het ei, de havermoutvlokken, de quinoa en als laatste de chocolade en het bakpoeder aan toe.
  • 5Meng alles onder elkaar.
  • 6Bekleed je bakplaat met bakpapier en plaats met behulp van een lepel het koekjesdeeg op de bakplaat.
  • 7Druk de koekjes goed aan.
  • 8Bak ze een vijftiental minuten in de oven en laat afkoelen.
Print het recept

Nog meer recepten

Geef een reactie

Verplichte velden *

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in