Categorieën

De Flexikok, lekker anders

De tijd van eten wat de pot schaft, ligt ver achter ons. Nieuwe gewoonten, uiteenlopende smaken, voedselallergieën, calorieëntellers, vegetariers, veganisten,… voor de kok van dienst is het steeds een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen van kan genieten. Vanuit deze ervaring ontstond stilaan maar zeker De Flexikok, een verzameling van eenvoudige maar verrassende recepten waar elk lid van het gezin van kan genieten.

Koken voor iedereen

Je hoeft geen keukenprinses te zijn om met deze recepten aan de slag te kunnen. Integendeel, de recepten zijn zodanig opgebouwd dat iedereen er zonder probleem en mét resultaat mee aan de slag kan.

Waar traditionele kookboeken groenten gaan passen bij een vlees-of vissoort, doet de Flexikok het omgekeerde. Hier vertrekken we vanuit de groenten, die we gaan combineren met andere groenten, kruiden & zelfs fruit om daarbij dan, indien nodig, een stukje vlees of vis te serveren. Het basisprincipe is eenvoudig: lekker & gezond en vooral voor elk wat wils!

Dit is niet het zoveelste kookboek maar een bron van inspiratie die komaf maakt met de vele regeltjes & tegenstrijdige wetten die er in de hedendaagse keuken soms zijn. Koken is zoveel leuker in volle vrijheid, recht uit het hart.

DE FLEXIKOK: SAMEN ETEN, SAMEN DELEN

Samen eten, dat is puur genieten. Het zoeken naar inspiratie en het creëren van een heerlijke maaltijd voor het hele gezin bracht zoveel plezier & voldoening met zich mee dat Veerle haar gerechten graag met je deelt. Bestel De Flexikok nu online en wees er maar zeker van: er gaat een gezonde en nieuwe wereld voor je open. Smakelijk!

Heerlijke gerechten voor iedereen en eenvoudig te bereiden, dat vind je terug in De Flexikok. De recepten vertrekken vanuit groenten en fruit en laten zich combineren met verschillende vruchten en kruiden wat verrassende en overheerlijke combinaties oplevert. Bovendien leent elk gerecht zich tot een unieke & smaakvolle combinatie met vlees of vis. Meer weten? Bestel hier!

Blijf op de hoogte

Je bent succesvol ingeschreven
Geef een geldig e-mailadres in